مرکز آموزش
ریدایرکت (Redirect) یا فوروارد کردن یک سایت یا صفحهي وب پرینت این مقاله
ریدایرکت (redirect) یا فوروارد (forward) کردن باعث میشود که وقتی آدرسی در مرورگرتان وارد شود به صورت خودکار به آدرس یک سایت یا صفحهي دیگر منتقل شود و محتوای سایت یا صفحهي مقصد دیده شود.
برای دسترس به امکانات مدیریت دیدایرکتها در cPanel خود در بخش «Domains» بر روی آیکون «Redirects» کلیک کنید.
1- ریدایرکت کردن کل یک سایت: اگر مایلید هر کسی نام دامنهي شما را در مرورگرش وارد کرد به یک سایت دیگر انتقال پیدا کند در شکل باید تنظیمات زیر را اعمال کنید:
- Type: دو گزینهي «301 Permanent» (دائمی) و «Temporary 302» (موقت) را میتوانید استفاده کنید. در حالت دائمی که در اکثر موارد انتخاب درست است موتورهای جستجو به جای صفحات ریدایرکت شده صفحههای مقصد را ایندکس میکنند. در حالت موقت موتورهای جستجو از محتوای صفحههای مقصد استفاده میکنند و البته صفحههاي مبدأ را در رتبهبندیها حفظ میکنند. توجه کنید که اگر یک سایت را به صورت موقت به سایتی که دامنهاش متفاوت است ریدایرکت کنید موتورهای جستجو برای مقابله با روشهای 302 hijacking با آن همانند ریدایرکت دائمی (301) رفتار میکنند.
- آدرس سایت مبدأ: در این قسمت در کادر نخست نام دامنهي مورد نظرتان را انتخاب کنید. اگر قصد ریدایرکت کردن کل یک سایت را دارید نیازی به پر کردن کادر خالی نیست. اگر گزینهي «All Public Domains» را انتخاب کنید و بیش از چند سایت داشته باشید همه ریدایرکت خواهند شد. ریدایرکت کردن تعداد زیادی سایت به یک مقصد از نظر موتورهای جستجو عملی نامناسب است.
- redirects to: آدرس کامل سایت یا صفحهي مقصد را در این کادر وارد کنید، مثلاً: http://www.websamin.com
- ریدایرکت شدن www: اگر گزینهي «Only redirect with www» را انتخاب کنید تنها وقتی نام سایت شما با www وارد شود ریدایرکت میشود. در گزینهی «Do Not Redirect www» آدرس شما تنها وقتی بدون www وارد شود ریدایرکت میشود. در گزینهي دوم یعنی «Redirect with or without www» در هر دو صورت سایتتان به مقصد جدید ریدایرکت میشود.
- Wild Card Redirect: هر URLی در سایت مبدأ به URL همنام خودش در سایت مقصد ریدایرکت میکند. این تیک را نزنید مگر اینکه دو سایت عین هم تدارک دیده باشید.
در پایان دکمهي Add را بزنید.
2- ریدایرکت کردن یک صفحهي وب: اگر مایلید به هر دلیلی یک صفحهي خاص از سایتتان را به صفحهي دیگری از همان سایت یا سایت دیگر ریدایرکت کنید باز میتوانید از همین تنظیمات استفاده کنید. تنها تفاوت در آدرس سایت مبدأ است که علاوه بر نام دامنهي اصلی باید نام دایرکتوری یا صفحهای که باید ریدایرکت شود نیز مانند شکل پایین در کادر خالی مربوط وارد شود.
مدیریت ریدایرکتها
اگر مایلید یک ریدایرکت را حذف کنید میتوانید در همان صفحهي مدیریت ریدایرکتها در لیست «Current Redirects» با کلیک بر روی دکمهي «Remove» مانند شکل زیر این کار را انجام دهید. در صفحهای که باز میشود دوباره حذف ریدایرکت را تأیید کنید تا کار حذف انجام شود.
همچنین اگر قصد تغییر یکی از مشخصات هر کدام از ریدایرکتهایتان از طریق cPanel را دارید تنها راه آن حذف ریدایرکت فعلی مانند شکل بالا و ایجاد یک ریدایرکت تازه با مشخصات مورد نظر بر اساس راهنماییهای ابتدای همین مطلب است.
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟
در همین زمینه
پس از لاگین در cPanel در بخش «Domains» در صفحهي اصلی بر روی «Subdomains» کلیک کنید. در صفحهي...
گاهی مایلید برای مثال یک سابدومین خاص از سایتتان را بر روی IPیی غیر از IP اصلی هاستتان بالا...
addon domain به شما این امکان را میدهد که بیش از یک سایت را در صورتی که پلن هاستتان قابلیت...
پارک کردن یک دامنه بر روی دامنهي دیگر باعث میشود که هر دو نام دامنه یک سایت را نمایش دهند....